Trzeci sezon programu „Przez dziurkę od sera” w Kuchni+
1 czerwca 2014 roku Kuchnia+ rozpocznie emisję trzeciego sezonu programu „Przez dziurkę od sera”.
„Przez dziurkę od sera” to produkcja własna Kuchni+, której prowadzącym jest Gieno Mientkiewicz. Celem programu jest przybliżenie widzom tematu polskich serów.
W trzecim sezonie gospodarz odwiedzi m.in. mleczarnię Lazur, gdzie produkowany jest najbardziej znany polski ser pleśniowy, Kozią Farmę w Drużbinie, na której pokaże ser kozi biały, Praslity na Mazurach z lokalnym krowim serem długo dojrzewającym oraz Kampinos, gdzie zaprezentuje kozi twardy ser.
Premiera trzeciej edycji programu „Przez dziurkę od sera” na antenie Kuchni+ odbędzie się 1 czerwca br. o godz. 17.15.
Z danych Nielsen Audience Measurement wynika, iż średni udział Kuchni+ w marcu br. wyniósł 0,12 proc. (więcej na ten temat).
Dołącz do dyskusji: Trzeci sezon programu „Przez dziurkę od sera” w Kuchni+