Nowe pismo kulinarne wchodzi na rynek
Wydawnictwo Hachette Filipacchi Burda Polska wprowadza na ryneknowy miesięcznik kulinarny. Pismo zatytułowane 'Przyślij przepis'publikować będzie wyłącznie przepisy nadsyłane przez czytelników.
Zerowy numer miesięcznika ukazał się jako bezpłatny dodatek dolistopadowych wydań pięciu istniejących już tytułów HFBP. Są to:"Dobre Rady", "Sól i Pieprz", "Samo Zdrowie", "Burda" i "Mój PięknyOgród". Pierwszy numer pisma sprzedawany będzie już samodzielnie ipojawi się na rynku 6 listopada br. w nakładzie 800 tys.egzemplarzy. Liczyć ma 68 stron, a jego cena wyniesie 0,80 zł.
Redaktor naczelną "Przyślij przepis" została Anetta Sokołowska,która wcześniej pracowała w dziale Zdrowie i Uroda miesięcznika"Burda".
Dołącz do dyskusji: Nowe pismo kulinarne wchodzi na rynek