Książka kucharska w odcinkach z Dziennikiem Zachodnim
29 czerwca wraz z Dziennikiem Zachodnim (Polskapresse) ukaże się pierwsza część 'Kuchni Polskiej' - książki kucharskiej w odcinkach.
„Kuchnia Polska” jest kolejną serią Dziennika Zachodniego przy współpracy z wydawnictwem Bertelsmann. Pierwszą była „Kuchnia Regionalna” autorstwa Hanny Szymanderskiej ukazująca się w listopadzie ubiegłego roku.
„Kuchnia Polska” zawiera 150 przepisów potraw z całej Polski. Całość składa się na obszerny, ilustrowany ponad 70 fotografiami, przewodnik kulinarny. Kolejne części ukazywać się będą co środę wraz z Dziennikiem Zachodnim. Do kolekcji zostanie dołączona twarda oprawa i element łączący.
Wydawca w okresie insertowania „Kuchni Polskiej” nie podnosi ceny gazet. Brakujące części książki kucharskiej będzie można zamówić SMS-em.
Najnowsza kolekcja Dziennika Zachodniego będzie promowana w 8 lokalnych rozgłośniach radiowych, ze szczególnym uwzględnieniem pasm o wysokiej słuchalności w grupie kobiet. Promocji będzie towarzyszyła kampania banerowa w portalu www.naszemiasto.pl oraz kampania na łamach Dziennika Zachodniego i Telewizji Katowice.
Dołącz do dyskusji: Książka kucharska w odcinkach z Dziennikiem Zachodnim