Gotowanie z "Gazetą Wyborczą"
Kulinarny Atlas Lata co sobota z "Gazetą Wyborczą".
W sobotę, 9 lipca, "Gazeta Wyborcza" rozpoczyna publikację kolejnego - po Kulinarnym Atlasie Świata - cyklu poświęconego kuchni.
Kulinarny Atlas Lata to 8 zeszytów z przepisami na m.in. ciasta i desery, potrawy z grilla, przetwory owocowe i warzywne oraz szybkie dania. Zeszyty będą dołączane bezpłatnie do sobotnich wydań "Gazety Wyborczej".
Kulinarny Atlas Lata przygotowuje ten sam zespół, który stworzył poprzedni projekt: redaktorem prowadzącym jest Anna Wrońska, fotoedytorem - Anna Włodek, za promocjęodpowiada Paulina Kałka.
Kulinarny Atlas Lata powstaje we współpracy z miesięcznikami Agory: "Kuchnią" i "Poradnikiem Domowym"
Dołącz do dyskusji: Gotowanie z "Gazetą Wyborczą"