Książkowe "Lato z radiem"
Książka o kulisach "Wielkiego Gotowania" i "Lata z Radiem"
Wraz z audycją "Lato z Radiem" na rynku pojawiła się książka o kulisach "Wielkiego Gotowania" i "Lata z Radiem". Jej autorem jest Roman Czejarek, szef audycji a przepisy kulinarne przygotował Robert Sowa.
W książce kulisy swojej pracy zdradzają redaktorzy "Lata z Radiem" - Zygmunt Chajzer, Marta Kielczyk, Katarzyna Stolarczyk, Małgorzata Raducha i Andrzej Żak.
Opisujemy nie tylko "Lato z Radiem 2002" ale również nasze zimowe przygody, sensacyjny finał w Operze Leśnej w Sopocie 2001, wybory Mistrza Kierownicy i najsilniejszego człowieka w Polsce oraz niezwykłych rekordzistów "Lata z Radiem" - mówi Roman Czejarek.
Książkę wydało wydawnictwo Gruner und Jahr Polska. Do nabycia (najtaniej - cena promocyjna 15,90pln) na wszystkich imprezach "Wielkiego Gotowania 2003". W ogólnopolskiej sieci Empik i w innych księgarniach książka kosztuje 19,90 zł.
Dołącz do dyskusji: Książkowe "Lato z radiem"